PROIECTUL:,,O RAZĂ DE SOARE –UN ZÂMBET DE COPIL”

PROIECTUL:,,O RAZĂ  DE  SOARE –UN ZÂMBET DE COPIL”
Membrii echipei de proiect:
Coordonator: Ichim Silvia
Elevii implicaţi în proiect:clasa a-IX-a A, clasa a-XI-a C, clasa  a-X-a P
Profesori:Varvara Marcela, Subici Elvira, Mănescu Cristina,Geaman Lucica.
Ce înseamnă să fii voluntar?
Şcoala nu înseamnă numai ore de curs, note şi teste!
       Să fii voluntar înseamnă să oferi timpul, energia şi abilităţile tale unei organizaţii ,fără a avea asteptări financiare.
       Proiectul nostru de voluntariat ,,O rază de soare-un zâmbet de copil” ,a început timid acum trei ani, încadrul unui parteneriat cu Centrul pentru copil delicvent Ghimbav.
      Scopul proiectului este să aducem zâmbetul pe chipul copiilor din Centru,am făcut acest lucru cu fiecare participare a noastră alături de ei.Momentele petrecute împreună ne-au determinat să apreciem efortul depus , pentru a se reintegra în societate şi a începe o nouă viaţă.Sprijinul nostru financiar a devenit o tradiţie în preajma sărbătorilor,ei ne răsplătesc cu talentul lor pe care îl pun în practică la serbările organizate de ei.Voluntarii şcolii noastre s-au implicat în pregătirea vizitelor la Centru şi au pregătit la rândul lor surprize pentru copii.
În data de 26.11.2013 la Centrul Cultural Reduta ,a avut loc Gala supervoluntarilor din Braşov,proiectul nostru a fost nominalizat în finală la categoria ,,Cel mai bun proiect extraşcolar”,acest lucru ne onorează şi ne motivează pentru competiţia de anul viitor.

ACTIVITĂŢI 2013-2014
19.12.2013

9.04.2014
                  Dezvoltarea creativităţii , indemanarii si a simtului artistic.Felicitări pentru copiii din Centrul pentru copil delicvent -Ghimbav
Număr de elevi participanţi : 30.

Socializare,comunicare . Activitatea a început la ora 11 .Ne- am deplasat la Ghimbav pentru a cunoaste mai bine copii din centru si pentru a le oferii dulciuri ,felicitari,bratari si ornamente realizate de elevii care au participat la activitatea de miercuri.Elevii participanti au petrecut o ora in compania celor din centru au aflat despre problemele cu care se confrunta.
Număr de elevi participanţi : 7+15 copii Ghimbav
10.04.2014

   © 2011 • Toate drepturile rezervate • Colegiul Tehnic Transilvania